InfraTrainer

Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzés kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

Tovább

Őrzött parkoló

Megafitness kártyátok felmutatásával be tudtok állni a parkolóba.

Szauna

Szauna részlegünkön megtalálható a hagyományos finn szauna, és a sokak által kedvelt infra szauna, melyet a vendégeink térítés mentesen használhatnak.

Személyi edzés

Kérd személyi edzőink segítségét!

Masszázs

Aki az edzés után szeretne, egy frissítő, vagy akár egy lazító masszást, tapasztalt masszőrjeink szeretettel várják.

Szolárium

A legmodernebb technikával készült álló szolárium, melyben nem csak gyönyörű barna leszel, de bőröd fiatalságát is megőrizheted a collagen csöveknek köszönhetően, és testedet is átmozgathatód a vibro talp segítségével.