Mire jó a Spin Racing edzés:A kerékpár a legalkalmasabb eszköz a legkülönbözőbb korú és képességő edzeni vágyók számára ahhoz, hogy elérjék céljaikat: fittek és egészségesek legyenek. A SpinRacing program, amely motivációt, szellemi edzés technikákat és a legalaposabban tesztelt kerékpározási technikákat foglalja magába ajánljuk mindenkinek, aki mozgásra vágyik. A tréning a programhoz kifejlesztett eszközön, a kerékpáron folyik. Külső szemlélő leginkább azt látja az edzésekből, hogy egy teremben vadul tekerik a bringát. A SpinRacing csoportos zenés teremkerékpár tréning szakképzett oktatók irányításával, mely sikerének titka: kerékpár + aerobic összegződnek, koreografált, különböző karmunka használat, szórakoztató, egyszerő, mindenki számára könnyen elvégezhető, precíz intenzitás kontroll, hatékony, állóképesség fejlesztő, betegség megelőző, nagy kalória felhasználással.

A SpinRacing programot bármilyen edzettségi szint esetén lehet alkalmazni: társaságban mindenki lelkesebben hajt, kivétel nélkül sikeresen teljesíthet egy 50-60 perces edzést. A SpinRacing kerékpárok speciálisan átalakított szobabringák, amelyek első kereke nehéz, lendkerékkel ellátott, így segít a kerekezők számára lendületben maradni.

Az órákon 3 alapvető terepfajtát használunk: a sík, lejtő, és a hegymenetet. Ezen terepek kombinálásával különböző technikákat alakítunk ki. Minden órán edzőink pulzusmérő órákkal dolgoznak, amely lehetővé teszi, a legmegfelelőbb tempójú edzést.

Az edzés alatti pulzusszám mérés a legpontosabb módja a teljesítmény nyomon követésének. Segítségével pontosan meghatározható az ideális edzésintenzitás. A pulzusszám mérő órák a lehető legideálisabb edzőtársak. Ez egy olyan sport, amely rengeteg lehetőséget rejt magában, így egyaránt segítségedre lehet a zsírégetésben, az izmok (elsősorban a láb izmainak) szálkásításában és az állóképesség-fejlesztésben. Emellett segít megőrizni egészségedet, javít a közérzeteden, lehetővé teszi a felesleges energiák levezetését.

De a SpinRacing nem csak erről szól! Ez egy érzés, melyet nehezen lehet szavakba önteni, ezt ki kell próbálnod, hogy megérezd!

Élettani hatások: Ahogyan korábban már említettük a Spin Racing edzésnek nagyon sok pozitív élettani hatása van:

Gazdaságosabb szívmőködés, alacsonyabb nyugalmi pulzus, gyors pulzusmegnyugvás

Rugalmasabb érrendszer

Nő a vér oxigén felvevő képessége

Javuló koleszterin tükör

Javuló állóképesség

Ezeken kívül:

OLDJA A STRESS-t, KEZELI A DEPRESSZIÓ TÜNETEIT,

javul a közérzet, nő az önbizalom

Javuló teljesítőképesség az élet minden területén

Testsúly kontroll, jó megjelenés, kisugárzás

Közösségi tevékenység, ?csoport terápia?