Évi
Évi

Király Éva

Személyi edző, Masszőr

Életcélomnak, feladatomnak érzem, hogy az emberekkel megismertessem és megszerettessem a mozgást. Személyi edzőként fontosnak tartom segíteni és megtanítani, hogy az embernek szerves részévé váljon a rendszeres testmozgás, az egészséges táplálkozás és a megfelelő mennyiségű aktív pihenés.
Bízom benne, hogy lassan 20 évnyi szakmai tapasztalatom, tudásom ebben aktívan segítheti azokat, akik hozzám fordulnak bizalmukkal.
2007-óta foglalkozom masszázzsal. Az eltelt idő alatt kialakult egy saját speciális stílus, amit mindenkire, egyénre szabottan próbálok alkalmazni.
Fő profilom a gyógymasszázs és a sportmasszázs, amit szűkség esetén természetgyógyász technikákkal kiegészítve próbálok még hatékonyabbá tenni. (pl.: lávakő, köpöly, moxa terápia, stb.) Ezáltal az ízületi fájdalmak (hát, derék, nyak, stb.), ill. az izmokban keletkező görcsök, gyulladások, blokkok enyhülnek, ill. megszűnnek. Ritmikus, lágy, gyakorlott technikám tökéletes relaxációt és az energetikai blokkok oldását ill. az energetikai egyensúly visszaállítását is segíti.

Végzettség:

Sportmasszőr, Természetgyógyász, Kínai masszázs, Talpmasszázs, Dorn-Breuss hátgerinc kiegyenlítő terápia és porckorong masszázs terápia, Gyengéd érintés terápia, Kineziológus, Fülakupunktúrás Addiktológus, Bach terápiás szakember, Moxa- és köpölyteráia, Kineziology Taping ragasztási szakember.

Sportedző-Testépítő szakágban, Személyi edző-Personal Trainer,
Életmód tanácsadó-Wellness Tréner, Cardio edző, Fit-Forma Tréning system edző,
Sportmasszőr, Kineziológus, Természetgyógyász.